LIVING THE DREAM.

Såhär glad är man efter att ha köpt den nya Macbook Air tillsammans med min man! (på bilden ser ni två av hans småsyskon, Emma & Simon :) ) 
The Apple family! Köpte sammanlagt 3 Macbook Air och en iPad Mini, haha shoppa loss...
 
 
 
Är förövrigt in the US right now, åkte i tisdags. Helt jävla underbart är det här! Sov en natt i New York innan vi åkte vidare till Florida, supervarmt är det här och Disneyworld är helt magiskt, love it! OCH huset vi bor i, WOOOOW, vill aldrig åka hem. Nästa torsdag åker vi tillbaks till New York för att uppleva staden, äntligen får jag se mitt älskade NYC igen!
 

1,5 YEARS

 
I'm so in love with you 
 

ANGELASBLOPPIS @ INSTAGRAM

Check it out! Fina plagg till salu
 
 
 

LOVE ON TOP.

Prom & Graduation 2012 // The love of my life ♥
Lite avis på alla som gått på bal och ska ta studenten!
 
-
 
Vaknade runt halv 10, låg kvar i sängen en stund och kramade min man som sov. Sedan bestämde jag mig för att bocka av en massa saker på "att-göra-listan" inför ambassaden & USA. Betalat en massa grejer och skrivit ut det mesta nu. Finns lite kvar att göra men det måste fixas när älsklingen är ledig från jobbet. Nu ska jag fixa lite käk och mig själv och sedan dra mig ut i solen och till Eskilstuna. Ledig idag och imorgon, fan vad skönt!
 

THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER

Såg denna film igår med babe, Lucas och Denise. Tyckte den var riktigt bra! I highly recomment it :)


16 DAYS LEFT...

 
Förstår ni hur mycket jag längtar eller?! Snaaart åker jag på semester med min älskling och hans familj, kan fan inte bli bättre än så. Florida OCH mitt älskade New York. Kommer bli amazeballs buddy!