EAT CRAP MONDAY.

 
vaknade precis o såg att mumford & sons släppt ett nytt album, sitter o lyssnar på dem nu, får mig att sakna min andra halva! :( strax ska jag iaf börja fixa mig, äta lite frukost med abbe sen runt kl 13 tar vi tåget till skolan för att prata lite med en där och ha lektioner. 
hörs senare! 
 

HAPPY HAPPY BIRTHDAY!

Grattis på 27 årsdagen, världens bästa storasyster! Hoppas din dag har varit toppen med din lilla familj, saknar dig och älskar dig! big kisses from london ♥

SUNDAY

Idag flyttade jag till en annan värdfamilj tillsammans med Abbe, trivs så mycket bättre här! Jätte trevliga är dem! 
Idag har vi inte gjort något alls, tog en promenad i regnet för att köpa lite gott, sedan dess har vi tittat på kardashians med varsin dator o moffat! Imorgon börjar lektionerna, och vi börjar inte förrän 15.40, riiiktigt skönt! 
Nu ska jag fortsätta med bästa programmet! 

OXFORD STREET

 
Tredje dagen här i london! Jag och tjejerna sket i treasure hunt grejen och tog tunnelbanan till oxford street, riktigt fint och riktigt mycket folk! Hann bara gå in i gigantiska primark eftersom vi var tvugna att åka tillbaks till skolan för att hämta våra scheman och böcker, jag fick iallafall med min en fin lila topp för 8 pund. behövde superlite shoppingterapi! Får ta resten av affärerna en annan dag, kanske imorgon :) 
Nu är jag helt ensam hemma hos värdfamiljen, ingen är här... lite läskigt. Dock byter jag familj imorgon för att flytta till en annan med abbe, en tjej från sverige som jag umgås med här! 
Nu blir det att fortsätta att titta på disney channel och prata med min älskling! Suuupertrött tjej här!

LONDON DAY 2

Min andra dag i london! FAN vad jobbigt det var att åka ifrån min älskade pojkvän, jobbigaste jag gjort nånsin... Saknar han redan ♥

Har inte så mycket att skriva just nu, blandade känslor pga massa olika saker, hemskt att det blir så när man väl tagit sig hit o grejer.
MEN, idag hade vi det kul! Träffat riktigt trevliga tjejer från sverige och några andra från typ frankrike o norge tror jag att det var. Var i skolan idag, fikade på starbucks o fixat lite allmänna saker i skolan och gått runt lite. Imorgon blire "treasure hunt" i hela london, ska bli kul o se allting! Och på söndag har jag och tjejerna planerat in en hel dag i stan, det blir london dungeon, seaworld, försöka hitta victorias secret och sånt kul!

Ikväll är jag hemma, har inte riktigt kraft till att göra nånting just nu. Dessutom bor jag typ 45 min utanför stan...
Nu ska jag inte klaga nåmer, ska försöka uppdatera varje dag iaf! 
Bilder kommer nog senare, har inte hunnit ta några idag, just wait and see my friends! :)