SICK OF BEING SICK

Vårt mysiga vardagsrum // nostalgitrip, Tom & Jerry! // Märtis och jag on a roof top i lördags // 4 grabbar i en bäddsoffa, cute.


Jaha, helgen började bra och slutade helt åt skogen. I fredags umgicks jag och darling med Max och Mathias, chillade hos dem och åt burgare, sedan åkte vi hem till oss för att förfesta med Märta och Nikodemus. Hade en riktigt rolig kväll! På lördagen var det poolen och sol som gällde, sedan en powernap innan min och Märtas date. Bjöd henne på Kahuna Grill, sedan hade vi filmkväll hos mig. Magic Mike och Step up, ingen dålig film den där Magic Mike, damn... Aah, vi beställde hem Dominos pizza och wings... och, dagen efter vart vi magsjuka. KUL. Låg som en död säl i soffan hela dagen, i 17 timmar för att vara exakt, och kollade på Devious maids i 12 timmar typ. Drack lite cola och juice, såg ut som ett helvete. Mycket i skolan just nu, kämpe som jag är drog jag mig till skolan både igår och idag. Ska väl försöka ta mig till gymmet också, knappt ätit de senaste dagarna, känner mig förjävla svag. Dessutom har man lyckats smitta min käre man också, så han ligger i sängen helt död. Stackarn..
Långt ointressant inlägg, men tänkte bara uppdatera er om livet här i SB :) Ps. Jag sakar mammas mat, sinigang för att vara exakt, tjatat om det hela helgen. Ds.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback