FIRST DAYS

Detta skulle publiceras i söndags men har man dåligt internet så har man... 
 
De första dagarna här i Santa Barbara har varit amazing! FAN så fint det är här, the American Riviera. Vi har strosat runt på stan, skrivit kontrakt på vår första lägenhet, badat i pool och jacuzzi, shoppat vans, ätit god mat och njutit av utsikten vid stranden. Kan inte fatta att vi bor här, allting är så fint! Alla byggnader, mysiga State Street med shopping och mat, stranden, piren, ja allt! Hade lite otur första kvällen då vi skulle bo på ett hotell i Goleta som är typ 20-30 min från SB för att vi skulle kolla in vår lägenhet dagen efter... De vi bokade med glömde skicka beställningen till hotellet så de hade inte oss i deras system och alla rum var fullbokade... Men så fick vi bo på ett annat hotell, mitt i SB med havet precis mittemot hotellet, stort rum, fin restaurang med god mat, pool och jacuzzi och bäst av allt: frukosten. We were in heaven! Sinnes sjukt fint var det, rena lyxhotellet så vi klagade verkligen inte! :) 
Något som gjorde hela våran gårdag var att vi åkte till Goleta för att kika på lägenheten som vi hade sett på nätet och vi skrev kontrakt samma dag! Nyrenoverad fin lägenhet, lugnt område och pool, så nice! 5-10 minuter ifrån det så ligger det en asmysig liten "by" med matstället och caféer, och Isla Vista där många studenter bor och där alla fester är. Dessutom ligger stranden där också. Det blir fan inte bättre än såhär! 
Idag flyttade vi dock till ett hostel så man saknar ju det fina hotellet lite haha... Men om 11 dagar flyttar vi in så det är skönt! Och imorgon börjar "Wave week" på skolan, exciting! 
Jättelångt inlägg men vill bara hålla er updated där hemma, living life in SB liksom!
 
Mobilbilder från de senaste dagarna, ska bli bättre på att ta med systemisen för bättre bilder!
 
myser på stranden
middag på hotellet
State Street
stranden och piren med bergen i bakgrunden, så fint!
påväg mot hotellet efter en dag på stan.
pool och mysig uteplats på hotellet.
hotellrummet, väldigt fint! 

utanför hotellet och byggnaden vi bodde i på sista bilden.

sett många som har bröllop på stranden, ser så himla fint och romantiskt ut! 
hotellfrukosten, yum!
lite sol och bad innan vi skulle checka ut från hotellet.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback